Снимка Булфото, архивИзлязоха още зловещи подробности за жестокото убийство в Стара

...
Снимка Булфото, архивИзлязоха още зловещи подробности за жестокото убийство в Стара
Коментари Харесай

Прокурор Атанасов: Убийството в Стара Загора е извършено с ножовка

Снимка Булфото, списък

Излязоха още злокобни детайлности за жестокото ликвидиране в Стара Загора. Сигнал за злокобна находка - найлонова торба с две човешки ръце в нея, е подаден в 0,17 часа в понеделник на тел. 112 от инцидентни жители. Това стана ясно от брифинга, който през днешния ден дадоха окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов и шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора старши комисар Стоян Стоянов.

Торбата с човешките остатъци била до резервоар за боклук край блок 26 в старозагорския квартал " Три чучура ". От ръцете липсвали дланите, само че бързо било открито, че мъртвият е мъж.

По-късно през днешния ден е арестуван мъж на 57 години с букви Б.К., който живеел във вход А на блок 26. В жилището му е открит торсът на жертвата, както и остри предмети, с които вероятно е осъществено убийството. Дали то е станало в жилището ще се обяснява занапред.

Тялото на мъртвия е рязано и разчленено с ножовка и ножове, разкри пред " " окръжният прокурор Дичо Атанасов. Засега от него липсват главата, дланите и краката. За долните крака на първо време се смяташе, че са открити по време на сепарирането на градския отпадък в депото край село Ракитница, само че проверяващите опровергаха тази информация.

" Може да се на всички места, работим по няколко версии и ги търсим. Самият метод, по който причинителят е опитал да прикрие следите си, като е нарязал натрупа и разхвърлил на разнообразни места елементи от него, е фрапиращ и противен ", разяснява още прокурорът.

Станало ясно, че мъртвият е А.Х., на 42 години. Не е бил клошар. " Двамата мъже са напълно естествени хора, познавали са се от години. И двамата скоро се били върнали от работа в чужбина ", разясни окръжният прокурор. Най-вероятно по-младият е гостувал на в дома на възможния си палач. Проверява се и дали двамата са използвали алкохол или опиати.

Тепърва проверяващите би трябвало да открият претекста за закононарушението, само че към този момент се счита, че е станало на битова основа. До момента арестуваният отказвал да приказва, не признавал и виновност. За него имало данни, че прекалявал с алкохола. В жилището живеел самичък. Бил престъпно проявен - за ръководство на автомобил след приложимост на алкохол, безчинство и нанасяне на лека телесна щета, само че не е осъждан.

Жертвата също се оказал прочут на органите на реда, в досието му имало нанасяне на телесна щета. Бил разведен, живеел дружно с родителите си, само че не в блока, където живее арестуваният за убийството.

Назначената съдебно-медицинска експертиза занапред ще посочи и по кое време е осъществено закононарушението, само че съгласно окръжния прокурор - най-вероятно преди няколко дни. През това време убитият не е обявяван от околните му за липсващ.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР